Hírek

Hamarosan szabadulunk Mr. Szürkétől és az ötven árnyalatától

Új előzetes érkezett A szabadság ötven árnyalatához, mely lezárja az E.L James szexuálisan túlfűtött romantikus regényein alapuló filmtrilógiát.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében még egyszer és utoljára. Ezentúl a zárkózott lány és a sajátos szexuális preferenciákkal rendelkező szerelme házasságkötését követhetjük végig, majd az azt követő bonyodalmakat. Nem számítunk sokra, ugyanis az előző részek se nyűgözték le íróinkat – kritikák az első és második részről.

Az új rész is nagyjából ugyanazt ígéri, amit már megszokhattunk.

Luxus, szép helyszínek, gyenge színészi játék, és egy hiteltelen szerelmi történet, mely után szívesen fogyasztanánk egy kis Alkonyatot. Közben pedig hiába házasok a karakterek, a sorozat védjegyévé vált BDSM-re hajazó – de igazából semmi különösebben vad dolgot nem tartalmazó – szexjelenetek nem hiányozhatnak a filmből.

Még abban sem reménykedem, hogy az előző részt is levezénylő James Foley valamit kihozhat az új részből. Hiába rendezett egy kiváló Glengarry Glen Rosst 25 évvel ezelőtt, E.L. James regényeibe neki is beletört a rendezői bicskája.

A szabadság ötven árnyalata 2018. február 8-án – Valentin nap előtt – kerül a hazai mozikba.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés