Hírek

Hamarosan új Harry Potter-könyv érkezik a magyar polcokra

J. K. Rowling varázsvilágának rajongóit alaposan elkényezteti a szórakoztatóipar: a nagysikerű videójáték, a Hogwarts Legacy után egy vadonatúj könyv is hamarosan a gyűjtők birtokába kerülhet.

Nagy bejelentést tett közösségi oldalán az Animus Kiadó: hamarosan egy teljesen új Harry Potter-könyv jelenik meg, amely azonban nem a franchise folytatása, nem is egy előzménysztori lesz, hanem egy gazdagon illusztrált enciklopédia.

A Varázsalmanach című, közel 200 oldalas kiadvány tulajdonképpen J. K. Rowling varázsvilágának hivatalos mágiakézikönyve, amely azonban nemcsak a varázslatokról tartalmaz majd háttérinfókat, hanem a szereplőkről, a Roxfortról, a különböző lényekről és varázsnövényekről, de még egy-egy karakter patrónusairól is új ismeretekkel gazdagodnak majd az olvasók. Továbbá az is kiderül majd, hogy mit árulnak Ron testvérei a Weasley Varázsvicc Vállalatnál.

A hihetetlenül sokszínűnek ígérkező könyvből pár oldalt már nyilvánosságra is hozott a kiadó, és azt is elárulta, hogy a Varázsalmanach még az idén megérkezik a magyar könyvesboltok polcaira is.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!