Hírek

Hamarosan újra szárnyalnak a Pindúr Pandúrok

Pindúr Pandúrok

Pindúr PandúrokA nemzetközi sikerű sorozat 2016-ban újraindul, és vadonatúj epizódokkal érkezik majd a Cartoon Networkre.

A Cartoon Network ma bejelentette, hogy folytatja minden idők egyik legkedveltebb, Emmy-díjas sorozatát, a Pindúr Pandúrokat. Az új részek a tervek szerint 2016-tól láthatók majd, és egy nagyszabású licencprogram fogja kísérni. A hírt Rob Sorcher jelentette be Las Vegasban, a 2014-es Licensing Expo megnyitóján.

„Az eredeti Pindúr Pandúrok a Cartoon Network egyik legjelentősebb rajzfilmsorozata volt, amely rajzfilmkészítők egész generációját ihletett meg, amelyen rajongók milliói nőttek fel” – mondta Rob Sorcher, a Cartoon Network tartalomfejlesztési igazgatója. „Újra csatasorba állítjuk a Pindúr Pandúrokat, mert szükségünk van a cukor, só és az X vegyszer mindent elsöprő erejére!”

A Cartoon Network saját gyártású sorozatainak egyik klasszikusa ötször lett Emmy-díjra jelölve, amelyből kétszer el is vitte a pálmát, illetve számtalan animációs díjat nyert a maga 78 epizódjával. A sorozat 10. évfordulójára Pindúr Pandúrok: Táncra fűzve címmel egész estés komputeranimációs különkiadás is készült Ringo Starr vendégszereplésével, amelyet a hazai nézők július 26-tól láthatnak a Cartoon Networkön. A sorozat minden idők egyik legjövedelmezőbb alkotása, amely bemutatása óta több mint 2,5 milliárd dollár kereskedelmi bevételt hozott a cégnek, és nemcsak műsorként, de máig sikeres globális ruha- és egyéb franchise-márkaként is nagy népszerűségnek örvend a világon.

„A szállóigévé vált girl power nagykövetei, a Pindúr Pandúrok a szándékok szerint a jövőben is képesek megszólítani minden korosztályt, ugyanakkor hihetetlenül izgalmas feladat, hogy hogyan mutassuk be Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát az új generációnak” – mondta Pete Yoder (fogyasztási termékek alelnöke, Észak-Amerika, Cartoon Network Enterprises). „Sikeres tapasztalatokkal a hátunk mögött és kiváló tartalom ötletekkel a fejünkben úgy gondoljuk, hogy a sorozatban rengeteg lehetőség rejlik, amelyeket licencpartnereink elé is tárunk az elkövetkezendő hetekben.”

Végh Márton

Gondolatban voltam már tanár, író, fényképész, operatőr és vágó. Jelenleg a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatójaként az újságírás foglalkoztat leginkább. Ezen a területen úgy érzem kibontakoztathatom írói ambícióimat, ráadásul mindezt összeköthetem filmek iránti rajongásommal, ami egész életemet végigkísérte:

Gyermekként lenyűgözött nagypapám videótékája. Általános iskolásként a kamera előtt, középiskolásként a kamera mögött tevékenykedtem. 2005-ben egy filmes pályázat fődíjaként egy hetes hollywoodi vakáción vehettem részt, majd jegyeket kezeltem a helyi multiplexben. Egyetemi záródolgozatomat a magyar horrorfilmek utáni kutatásnak szenteltem, jelenleg pedig a Filmtekercs gyakornoki programjának köszönhetem, hogy kapcsolatom a filmekkel tovább mélyíthetem.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com