Hírek

Hamisítással vádolja a London Fields rendezője producereit

amber_heardElmaradt a Martin Amis regényéből Billy Bob Thornton főszereplésével forgatott London Fields péntekre tervezett torontói premierje, mivel a rendező a film meghamisításával vádolta meg a producereket.

Matthew Cullen rendező azt állítja, hogy filmje producerei engedélye nélkül vágtak be a filmbe képeket, amelyeknek sem a forgatókönyvhöz, sem a leforgatott anyagokhoz nincs közük. A rendező szerint filmjébe a szeptember 11-i terrortámadással kapcsolatos és az iszlámot támadó képek kerültek bele. A két producer, Christopher Hanley és Jordan Gertner azonban azzal vágott vissza, hogy a filmes nem rendelkezett a végső vágás jogával. Cullen Los Angelesben jogi lépéseket indított az ügyben – számolt be róla a BBC News. A kialakult helyzetre tekintettel a fesztivál szervezői levették a műsorról a produkciót. A producerek “meggondolatlanságnak” nevezték a fesztivál döntését.

A London Fields című thriller egy látnokról (Amber Heard) szól, aki az idejét is és a helyét is tudja saját halálának, csak gyilkosának személyével nincs tisztában. Billy Bob Thornton a történet narrátora, egy Londonba költözött író, aki megpróbálja megakadályozni a gyilkosságot. Johnny Depp (Amber Heard férje) egy cameoszerepben tűnik fel. Cullen bírósági keresetében azzal is vádolja a producereket, hogy nem megfelelően finanszírozták a filmet, az ő egymillió dollár feletti gázsiját és költségeit sem fizették ki. A rendező azt kérte a bíróságtól, hogy neve ne kerülhessen a megváltoztatott filmre a beleegyezése nélkül. Cullen korábban zenés videoklipeket és reklámfilmeket forgatott, a London Fields a debütáló játékfilmje. A produkciónak egyébként egy sajtóvetítése volt a kanadai városban, amely után vegyes kritikákat kapott.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com