Hírek

A Pig rendezője veszi át a Hang nélkül 3-at

Jeff Nichols távozása után Michael Sarnoski, a Pig hirtelen jött népszerűségű direktora lesz a Hang nélkül 3 rendezője.

Miután Jeff Nichols (Éjféli látomás, Mud) októberben elhagyta a projektet, a Hang nélkül harmadik része már meg is találta újdonsült rendezőjét. A Deadline forrásai szerint a Pig rendezője, Michael Sarnoski váltja az elmondása szerint saját sci-fijére koncentráló kollégáját.

A harmadik rész híre még – a járvány miatt jócskán eltolt – második rész bemutatója előtt megjelent, és az első két résszel ellentétben nem John Krasinski volt az elsőszámú rendezőjelölt. A harmadik filmről keveset tudni, de a jelek szerint

a Hang nélkül 3 spin-off lesz, vagyis nem az első két részben megismert Abbott család kálváriáját fogjuk követni az érzékeny fülű szörnyek világában.

John Krasinski és Emily Blunt valószínűleg nem térnek vissza szerepeikhez ebben a filmben. A stúdió potenciális terve a spin-offal, hogy megnyitja az utat egy szabadon építkező Hang nélkül univerzum előtt, ami reményeik szerint sok évig tartó filmfolyamot és jövedelmező folytatásokat jelent.

A Hang nélkül 3 producerei Andrew Form és Brad Fuller mellett Michael Bay lesz. Krasinski, üzlettársával, Allyson Seegerrel együtt szintén producerként vesz részt a film készültében.

A múlt év nyarán bemutatott Pig című film ráirányította a szakma figyelmét Michael Sarnoskire. A rendező első nagyjátékfilmjében saját történetét vitte filmre és Nicholas Cage alakítása kapcsán sokan az Oscar-jelölést sem tartják elképzelhetetlennek. A Filmtekercs kritikusa szerint „Igazi Gourmet-mozi, nemcsak a gasztronómia miatt, hanem mert igényli a teljes elmélyülést.” Sarnoskinak a Pig máris számos rendezői és forgatókönyvírói díjat és jelölést hozott. Emiatt nem csoda, hogy a Hang nélkül producerei rábíznák az eddig nagy gondossággal rendezett sci-fi horror franchise következő részét.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com