Hírek

További hírek derültek ki az egyre bővülő Hang nélkül univerzumról

This image released by Paramount Pictures shows Noah Jupe, from left, Millicent Simmonds and John Krasinski in a scene from "A Quiet Place."

Megállíthatatlanul bővül a Hang nélkül horroruniverzuma – kiderült az is, kinek a főszereplésével érkezik a harmadik felvonás.

Josh Krasinski 2018-as horrorja, az első Hang nélkülfilm óriási sikernek bizonyult: a közönség és kritikusok is imádták, és sokat hozott a konyhára – minket is lenyűgözött, nem véletlen, hogy azt írtuk róla: ott a helye az évtized három legizgalmasabb horrorfilmje között. Két évvel később a második rész, habár elődjénél szolidabb, de még mindig szép számokat és nagy nézettséget hozott.

Nem is Amerikában lennénk, ha ezt a sikerszériát nem lovagolnák meg a folytatás(ok)kal.

Azt már sejtettük, hogy a harmadik rész egy előzményfilm lesz, amelyben ezúttal nem a John Krasinski és Emily Blunt alakította párt és családjukat fogjuk nyomon követni. De a rendezői széket is átpasszolta Krasinski, méghozzá a Pig rendezőjének, Michael Sarnoskinak. A Quiet Place: Day One-ban Alex Wolff (Örökség, Idő) alakítja majd az egyik főszerepet. Wolff-nak és Sarnoskinak nem ez lesz az első közös munkája, a tavalyi Pig-en is együtt dolgoztak. Mellette játszik majd a spin-off-ban az Oscar-díjas Lupita Nyong’o (Fekete párduc, Mi) és a Stranger Things 4. évadában Eddie Munson szerepében berobbanó Joseph Quinn – írja a comingsoon.net.

 Alex Wolff egyébként az idei év egyik legnagyobb sztárparádéjában, az Oppenheimer biopicben is felbukkan olyan nevek mellett, mint Robert Downey Jr., Emily Blunk, Casey és Ben Affleck, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh és Alden Ehrenreich.

A Krasinski ötletén alapuló, de Sarnoski rendezésében készülő előzményfilm eredetileg tervezett bemutatója idén szeptemberben lett volna, ám ezt majd’ fél évvel eltolták. A jelenleg tervezett bemutató 2024. március 8.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com