Hírek

Harcosok klubja – újra moziban!

Harcosok klubja

Harcosok klubja16 évünk volt megtanulni az első és második szabályt, Fincher kultfilmje mégis frissen hat. A Pannonia Entertainment forgalmazásában 2015. június 18-tól ismét látható a hazai mozikban a Fight Club, azaz a Harcosok klubja.

Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját összerondítják a galambok – az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán, és még csak most készülnek a végső dobásra: a nagy bummra. Pedig az egészet csak két unatkozó jóbarát találta ki: először rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint a verekedés. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Aztán meglapították a klubot és kidolgozták a szabályokat…

A Pannonia Entertainment újabb klasszikust hozott vissza a magyar mozikba. Az olyan sikerfilmek, mint a 2001: Űrodüsszeia, A nyolcadik utas: a Halál, A bolygó neve: Halál, vagy a Die Hard – Drágán add az életed! után most David Fincher kultfilmje kerül terítékre. A Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével készült Harcosok klubja bemutatása után azonnal hivatkozási alappá vált, ha a fogyasztói társadalom kritikája, a modern történetmesélés eszköztára, vagy történetesen a legmeglepőbb filmvégi fordulatok kerültek szóba. Azóta is alig akadt film, ami ekkora jobbhorgot vitt volna be a közönségének – amely azonban a szereplőkhöz hasonlóan ezt élvezettel fogadta.

A filmet Budapesten az első hetekben kizárólag a Budapest Film Zrt. mozijaiban láthatja a közönség: a Művész moziban feliratos, a Corvin moziban feliratos és szinkronos változatban is.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com