Hírek

Harley Quinn filmekkel próbálja megülni a döglött lovat a DC

Bejelentették a Birds of Prey című DC-képregényadaptáció premierjét, és emellett másik film is készül Harley Quinn főszereplésével. Margot Robbie nem fog unatkozni.

Ha eddig nem tudtuk, most már megtanultuk, hogy nem szabad mérget venni arra, melyik DC-film mikor érkezik. A temérdek bejelentésük közül azok tűnnek valószínűbbnek, amelyekhez már dátum – tényleges határidő – is csatolva van. Ezen tervezett filmek közé lépett be a Birds of Prey, mely egy exkluzívan női gonoszokból álló csapatról szól majd, élükön a Suicide Squadban debütált, teljesen kattant és őrült szexi Harley Quinnel (Margot Robbie).

Joker (Jared Leto) barátnője még szerepelni fog a Suicide Squad 2.-ben, melyet egyelőre Gavin O’Connor rendez, sőt még egy közös Joker-Harley-film is előkészületek alatt van a Focus: A látszat csalt is jegyző Ficarra-Requa-páros vezényletével. Utóbbi állítólag a Tapló télapó és a Rólunk szól című tévésorozat hangulatának keresztezése lesz, mely önmagában egy olyan kijelentés, melyről nem hittem, hogy valaha elhangozhat. A DC tehát aranytojást tojó tyúknak tekinti a női karaktereit, hiszen Wonder Woman is nagyot ment, és Harley Quinn minden harmadik csaj halloweeni kosztümje.

A Birds of Preyt 2020. február 7-én mutatják be.

A rendező és az író is nő lesz: Cathy Yan az Űrdongó írója, Christina Hodson szkriptjéből dolgozik majd. Harley Quinn mellett a Huntress és Black Canary karakterekre már folyik a casting – utóbbit ezúttal egy fekete nő fogja játszani.

Hogy ebből végül mi lesz, abba jobb nem belegondolni, hiszen jönnek-mennek a színészek, rendezők. Az állítólag Supermanjét is elvesztő DC-nek pedig ideje biztos emberekre tenni, Margot Robbie pedig kifejezetten ezt a szerepet töltheti be a stúdió számára.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..