Hírek

Harminchat évesen meghalt a Trónok harca színésze

Hosszas, elhúzódó betegség következtében meghalt Darren Kent, a Trónok harca és a Hófehér és a vadász szereplője. Darren Kent mindössze harminchat éves volt.

A brit The Sun kedden számolt be róla, hogy mindössze 36 évesen hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Darren Kent. A színészre a rajongók a Trónok harcából a Rabszolga-öböl kecskepásztoraként emlékezhetnek, akinek állatait és fiát is elpusztítják Daenerys sárkányai, de játszott együtt Kristen Stewarttal, Chris Hemsworth-szel és Charlize Theronnal a Hófehér és a vadászban, valamint Kiefer Sutherland oldalán a Tükrök című horrorban is.

„Nagyszerű ember volt, aki minden idejét annak szentelte, hogy másoknak segítsen, és mindig nagyon pozitív volt. Szívesen töltötte velünk az idejét, és előszeretettel játszott diákjaink előtt, főleg énekelni szeretett nekik. Hiányozni fog nekünk szeretett támogatónk” – nyilatkozta Penni Bubb, az essexi Mushroom Theatre Company alapítója.

Darren Kent egyik utolsó alakítását a Dungeons & Dragonsban nyújtotta.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!