Hírek

Három egész estés epizódból áll majd a John Wick tévésorozat

John Wick_The Continental_Keanu Reeves

A Hollywood Reporter szerint a Starz képernyőjén láthatják majd a nézők a John Wick univerzum spin-off sorozatát, a The Continentalt, melyhez már rendező is tartozik.

Albert Hughes, az Éli könyve és A pokolból társrendezője készíti majd a The Continental című sorozat kétharmadát. A sorozat, amelyet a John Wick előzményeként aposztrofáltak, a filmszéria univerzumának meghatározó hotelfranchise-áról szól majd. A Continental ugyanis a bérgyilkosok „egérvára”, ahol erőszakmentesen tárgyalhatnak vagy pihenhetnek meg a sok csillaggal ellátott lakosztályokban. Ennek az építménynek a rejtelmeibe vezetnek be a Lionsgate alkotói. A történet 40 évvel az ismert események előtt játszódik majd, és az elegáns igazgató, Winston fiatalabb verziója lesz a főszereplő – az idősebb kiadást Ian McShane alakítja a filmekben.

Ian McShane, mint Winston

Hughes korábban testvérével közösen hozott tető alá produkciókat, de az utóbbi időben különváltak útjaik. Bátyja, Allen Hughes épp a Marvin Gaye életrajzi filmet készíti elő, de Albertnek sem kell panaszkodnia, hiszen igen sikeres brand landolt az ölében.

A The Continentalt a bejelentése óta markánsan újragondolták

és egy három epizódból álló minisorozattá formálták, melyben minden epizód 90 perc hosszúságú lesz. Ebből rendez kettőt Hughes, a fennmaradó részt pedig egy másik, egyelőre nem bejelentett alkotó készíti.

A John Wick-univerzum nem áll le: épp forog a negyedik epizód, melyben olyan híres akciósztárok kaptak szerepet Keanu Reevesen kívül, mint Donnie Yen, Hiroyuki Sanada vagy Scott Adkins. A sorozat és a mozifilm egyaránt 2022-ben érkezik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com