Hírek

Háromórás lesz a Bosszúállók: Végjáték

A negyedik, minden bizonnyal az egész filmfolyam életét meghatározó Bosszúállók-film rendezőpárosa, Joe és Anthony Russo mesélt a tesztvetítésekről és a film hosszáról. 

A Collidernek adott interjúban a Bosszúállók: Végjáték rendező testvérpárosa, Joe és Anthony Russo beszélt a film játékidejéről. Továbbra is tartják magukat a háromórás játékidőhöz, mivel szerintük az eddig lement tesztvetítéseken jól reagált a közönség a film hosszára. A rendezők novemberben említették először, hogy háromórás vágásnál tart a produkció, amit úgy tűnik, a jövőben sem terveznek kozmetikázni.

A Russo-tesók és Chris Evans az Amerika kapitány: Polgárháború forgatásán

Úgy gondolom a stúdió (a Disney – a szerk.) tudja, hogy mi a legjobb a sztorinak.” – kezdi válaszát Joe Russo, arra vonatkozóan, vajon elfogad-e a produkció egy háromórás játékidőt. „Azt tapasztaljuk, a sztori most kellően jól működik, rendkívül pozitív reakciók érkeznek a tesztvetítésekről. Persze még mindig tart az utómunka. Még nem született meg a végleges vágás. Ebben az egy filmben ér össze 22 filmnek a cselekménye, ami nagy munkával jár a történetvezetés szempontjából. Az érzelmek fontos szerepet játszanak a történetben. Ha egy bonyolult, sok karaktert mozgató történeten dolgozol és valódi érzelmi hatást szeretnél elérni, ahhoz idő kell. Esetünkben egy három óra körüli játékidő.

A Bosszúállók: Végtelen háború a maga 149 percével az eddigi leghosszabb MCU film, amire a maga három órájával egy jó fél órát verhet rá a következő epizód.

A Végjáték április 25-től látható a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..