Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Háromdimenziós vetítésekre alkalmas projektort kapott a debreceni Apollo Mozi

apollo-debrecenDebrecen egyetlen artmozija, az Apollo nagytermében csütörtök este avatták fel az új, háromdimenziós (3D) vetítésekre is alkalmas projektort és az újonnan beszerelt korszerű hangtechnikai eszközöket.

A több mint száz éve működő patinás debreceni filmszínházban elsőként májusban a kistermet szerelték fel 3D-vetítéstechnikával, ezúttal pedig a 176 férőhelyes nagyterembe is világszínvonalú kép- és hangberendezések kerültek.

A 2K/4K képminőségre képes vetítőgép és a Dolby Digital 7.1-es hangrendszer beépítése 20 millió forintos költségét a fenntartó városi önkormányzat állta.

Az önkormányzat rövidesen pályázatot nyújt be annak érdekében hogy a mozi utolsó terme is megújulhasson – mondta a csütörtöki vetítés előtt Somogyi Béla alpolgármester.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..