Hírek

Harrison Ford repülőgép balesetet szenvedett

Harrison-Ford-blue A 72 éves Harrison Ford néhány órája szenvedett egyelőre nem tudni mennyire súlyos balesetet, amikor egyszemélyes gépével egy californiai golfpályán végzett kényszerleszállást írja a TMZ.

Nem tudni, pontosan milyen műszaki hiba okozhatta a balesetet, sem azt, hogy mennyire súlyos a színész állapota. Állítólag a gépet saját lábán hagyta el, és az éppen a pályán tartózkodó két orvos azonnal segítségére sietett. Értesülések szerint azonban komolyabb sérülései is lehetnek.

Ford gyakorlott pilóta, sokat repült életében, igaz, korábban is érte már baleset. Azóta kórházban van, de az állapotáról egyelőre nem tudni semmit.

Update: A Santa Monica Repülőtér irányítótornyának hangfelvétele szerint a színész bejelentette a motorhibát, majd sürgős kényszerleszállásra kért engedélyt a reptér területén. Újabb szemtanú szerint Fordnak komoly fejsérülése volt, és több ember segítette ki a gépből, majd húzta biztonságos távolságra tőle. A kórházból még semmilyen információ nem szivárgott ki.

Update 2: Azóta több forrásból is megerősítették, hogy a színész nincsen életveszélyben. Fia, Ben is üzent már a kórházból, miszerint apja jól van. Az orvosok szerint nincsen semmi akadálya, hogy rövid időn belül teljesen felépüljön.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya