Hírek

Harrison Ford szerepelni fog a Szárnyas fejvadász folytatásában

Harrison_FordHarrison Ford, a kultuszfilmmé vált Szárnyas fejvadász sztárja elvállalta, hogy a folytatásban is eljátssza Rick Deckard nyomozót, aki replikánsokra, azaz emberkülsejű robotokra vadászik – közölte szerdán a Variety.com.

Az eredeti film 1982-ben készült, Ridley Scott rendezésében, Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal? című sci-fije alapján.

Scott, aki a folytatásnak nem rendezője, hanem a producere lesz, a Varietynek elmondta, hogy Hampton Fancher forgatókönyv-íróval együtt egy háromfelvonásos történetet talált ki, amelynek értelmét az első filmhez való kacsolódása adja meg.

„Harrison nagyon is részét képezi ennek (az újnak), de igazából az egész az ő megtalálásáról szól, ő a harmadik felvonásban tűnik fel” – nyilatkozott Ridley Scott.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com