Hírek

Hat másodpercben támad a Comedy Central

comedy_central_bemutatjaA magyar televíziók közül elsőként a Comedy Central használja a legújabb mobil alkalmazást, a Vine-t a műsora népszerűsítésére. A hat másodperces, spontán videók friss kezdeményezésnek számítanak szerte a világon, a humorcsatorna pedig gyorsan reagált: máris elkészültek az első mikrofelvételek. Badár Sándor, Litkai Gergő, Hajdú Balázs és Orosz György A Comedy Central bemutatja nyolcadik évadára hívják fel a figyelmet – sajátos módon.

Mi a közös Barack Obamában, Charlie Sheenben, Sir Paul McCartney-ben és a Comedy Centralban? Az, hogy mindannyian használják a Vine alkalmazást! Az applikációt még a Fehér Ház is bevetette, Obama elnök ezen keresztül buzdította a diákokat, hogy induljanak tanulmányi versenyeken. A Vine-t a Twitter hívta életre, segítségével hat másodperces videókat rögzíthetnek a felhasználók, amelyeket aztán megoszthatnak a követőikkel, valamint a Facebookon is. Robert de Niro szerint a Vine „igazi kreatív eszközzé válhat. Hat másodpercnyi bevezetés, tárgyalás és befejezés. Akár egy teljes történetet is elmesélhetsz hat másodperc alatt.” Conan O’Brien komikus annyit tett hozzá, hogy a Vine hat másodpercei tökéletesek szexuális aktusok rögzítésére.

A hazai humortelevízió meglovagolta az új közösségi trendet, és a magyar médiapiacon egyedülálló módon Vine-ozni kezdett, hogy ezzel is népszerűsítse A Comedy Central bemutatja nyolcadik évadát. A rövid videoüzenetekben a stand-up műsor aktuális szereplői művelnek igen különleges dolgokat: Badár ping-pongozik, Orosz Gyurit kivezetik a teremből, Hajdú Balázs furcsán néz.

„Kézenfekvő volt, hogy mi, akik videótartalmakkal foglalkozunk, élére állunk az új kezdeményezésnek, és A Comedy Central bemutatja népszerűsítésére bevetjük a Vine videókat. Megkértük a művészeinket, hogy próbálják ki velünk az alkalmazást. Mindegyikük „comedy-s” módon, egyéniségére szabva használta ki a saját hat másodpercét – ez volt ebben a vállalkozásban az igazán érdekes. Végre egy újabb felület, amelyben megmutathatjuk magunkat” – mondta Lakinger József, a Comedy Centralt is tulajdonló Viacom Magyarország marketing vezetője.

A Comedy Central bemutatja fiatal humoristák egész nemzedékét nevelte ki, és mindig ahhoz tartottuk magunkat, hogy ami minőségi és szórakoztató, annak helye van A Comedy Central bemutatjában. Részben ennek is köszönhető, hogy már az 1700. adáshoz közelítünk, és a műsor folyamatosan a csatornaátlag felett teljesít. Aki hat másodpercnél hosszabban is kíváncsi a Comedy arcaira, nézze vasárnap esténként a premiereket” – tette hozzá Lakinger.

Sajtoklub.tv

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!