Hírek

Hatalmas kis hazugságok 2: itt az előzetes; júniusban jön a sorozat

A Hatalmas kis hazugságok sorozat második évadának megérkezett az előzetese: maga a sorozat júniustól látható.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Alexander Skarsgård drámasorozata, a Hatalmas kis hazugságok 2017 tavaszán debütált az HBO-n. Jóllehet az első évad alapjául szolgáló Liane Moriarty regény története lezárult – írtuk még januárban –, a sorozat visszatér, és a szereplők között feltűnik majd Meryl Streep is. Visszatér emellett Laura Dern, Jeffrey Nordling, Zoë Kravitz, James Tupper és Adam Scott.

Most megérkezett a várt második évad előzetese. Ezzel együtt megerősítették, hogy júniustól újra izgulhatunk a monterey-i sorsokért – írja a PopSugar.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=4VV8u766E7Q

A Hatalmas kis hazugságok nyolc Emmy-díjat és négy Golden Globe-díjat szerzett. A sorozat első évadának önmagában kerek története után a második évadban a Meryl Streep alakította anyós érkezik Monterey-be, hogy ellenőrizze unokái nevelését – és emellett persze a fiával és halálával kapcsolatos kérdésekre is keresi a választ.

Hatalmas kis hazugságok eredetileg minisorozatnak készült, éppen ezért a sztárokkal újra le kellett szerződnie (jelentős emeléssel) a csatornának, hogy folytathassák a szériát – írtuk. Az első szériát direktorként jegyző Jean-Marc Vallee executive producerként tér vissza, helyét az Oscar-díjas Andrea Arnold veszi át.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.