Hírek

Hatalmas kis hazugságok 2: itt az előzetes; júniusban jön a sorozat

A Hatalmas kis hazugságok sorozat második évadának megérkezett az előzetese: maga a sorozat júniustól látható.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Alexander Skarsgård drámasorozata, a Hatalmas kis hazugságok 2017 tavaszán debütált az HBO-n. Jóllehet az első évad alapjául szolgáló Liane Moriarty regény története lezárult – írtuk még januárban –, a sorozat visszatér, és a szereplők között feltűnik majd Meryl Streep is. Visszatér emellett Laura Dern, Jeffrey Nordling, Zoë Kravitz, James Tupper és Adam Scott.

Most megérkezett a várt második évad előzetese. Ezzel együtt megerősítették, hogy júniustól újra izgulhatunk a monterey-i sorsokért – írja a PopSugar.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=4VV8u766E7Q

A Hatalmas kis hazugságok nyolc Emmy-díjat és négy Golden Globe-díjat szerzett. A sorozat első évadának önmagában kerek története után a második évadban a Meryl Streep alakította anyós érkezik Monterey-be, hogy ellenőrizze unokái nevelését – és emellett persze a fiával és halálával kapcsolatos kérdésekre is keresi a választ.

Hatalmas kis hazugságok eredetileg minisorozatnak készült, éppen ezért a sztárokkal újra le kellett szerződnie (jelentős emeléssel) a csatornának, hogy folytathassák a szériát – írtuk. Az első szériát direktorként jegyző Jean-Marc Vallee executive producerként tér vissza, helyét az Oscar-díjas Andrea Arnold veszi át.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya