Hírek

Hatalmas robbanásnak ígérkezik az Oppenheimer – Itt az új trailer

Új, három perces trailerrel örvendezteti meg a rajongóit a Universal Pictures: Christopher Nolan Oppenheimerjének harmadik trailerében a sztárparádé is felvonul: a sokáig csak a kispadon váró Cillian Murphy mellett nem kisebb művészetek látunk az előzetesben, mint Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh vagy Kenneth Branagh.

Az egyértelmű volt, hogy Cillian Murphy Christopher Nolan egyik kedvenc színésze, hiszen már ötször játszott a rendező a filmjeiben (Sötét Lovag-trilógia, Eredet, Dunkirk), ezidáig azonban nem kapott tőle a képességeinek megfelelő főszerepet. „Nyilvánosan és négyszemközt is folyton mondogattam Chrisnek, hogy ha van számomra egy szerepe, és pont ráérek, számíthat rám, nem érdekes, mekkora feladatról van szó – mondta az ír színész legutóbb a The Associated Pressnek. – De a lelkem mélyén igazából azt szerettem volna, ha főszerepet bíz rám. Aztán Chris egyszer csak a maga visszafogott angol módján azt mondta: »Figyu, írtam egy forgatókönyvet Oppenheimerről. Szeretném, ha te lennél Oppenheimer.« Igazán jó napom volt!”

Nolan az atombomba atyjáról szóló új filmje a nyár egyik legnagyobb és leglátványosabb moziszenzációjának ígérkezik, amit Nolan, aki a streaming egyik legádázabb ellenfele, IMAX formátumban álmodott vászonra. Az első képek azt sejtetik, nem is érdemes máshol nézni a filmet, ami valóban óriási robbanásnak tűnik. Az új, háromperces előzetesben már kicsit többet megtudhatunk a filmben bemutatott eseményekről is, ahol a főhős drámája és a történelmi események egyaránt nagy súlyt kapnak. A filmet idehaza július 13-ától láthatjuk a mozikban.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!