Hírek

Hatalmas sztárgárda szólaltatja meg az állatokat a Dr. Dolittle-ben

A főszereplő Robert Downey Jr. mellett az állatoknak mind kiváló másodvonalbeli színészek vagy hatalmas sztárok kölcsönzik hangjukat a The Voyage of Doctor Dolittle című filmben.

Robert Downey Jr. jelentette be Twitterén a szinkronszínészeket egy képkollázs melléklettel. Hugh Lofting 1920-as években írt gyerekkönyvének főszereplője, Dolittle képes megérteni az állatok beszédét. Ezáltal sokkal hatékonyabb munkát tud végezni állatorvosként is. A történetből már több feldolgozással is találkozhattunk: egyszer Rex Harrison főszereplésével 1967-ben, majd modern korba emelték a sztorit Eddie Murphyvel 1998-ban.

Az új film visszahelyezi a cselekményt az eredeti idejébe, az 1800-as évek elejébe.

Downey mellett élő szereplőként Jim Broadbent, Michael Sheen és Antonio Banderas fog felbukkanni. Az animált állatkaraktereket pedig az alábbi színészek szólaltatják meg: Selena Gomez (zsiráf), Emma Thompson (papagáj), Kumail Nanjiani (strucc), John Cena (jegesmedve), Ralph Fiennes (tigris), Marion Cotillard (róka), Carmen Ejogo (oroszlán), Craig Robinson (egér), Tom Holland (kutya), Octavia Spencer (kacsa), Rami Malek (gorilla). Van itt pár érdekes párosítás, mely alapján remélhetjük, hogy feliratos vetítéseket is tartanak majd a filmből.

A The Voyage of Doctor Dolittle-t Stephen Gaghan (Sziriána) írja és rendezi, és 2019. április 12-én jelenik meg az amerikai mozikban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya