Hírek

Hatalmas sztárgárda szólaltatja meg az állatokat a Dr. Dolittle-ben

A főszereplő Robert Downey Jr. mellett az állatoknak mind kiváló másodvonalbeli színészek vagy hatalmas sztárok kölcsönzik hangjukat a The Voyage of Doctor Dolittle című filmben.

Robert Downey Jr. jelentette be Twitterén a szinkronszínészeket egy képkollázs melléklettel. Hugh Lofting 1920-as években írt gyerekkönyvének főszereplője, Dolittle képes megérteni az állatok beszédét. Ezáltal sokkal hatékonyabb munkát tud végezni állatorvosként is. A történetből már több feldolgozással is találkozhattunk: egyszer Rex Harrison főszereplésével 1967-ben, majd modern korba emelték a sztorit Eddie Murphyvel 1998-ban.

Az új film visszahelyezi a cselekményt az eredeti idejébe, az 1800-as évek elejébe.

Downey mellett élő szereplőként Jim Broadbent, Michael Sheen és Antonio Banderas fog felbukkanni. Az animált állatkaraktereket pedig az alábbi színészek szólaltatják meg: Selena Gomez (zsiráf), Emma Thompson (papagáj), Kumail Nanjiani (strucc), John Cena (jegesmedve), Ralph Fiennes (tigris), Marion Cotillard (róka), Carmen Ejogo (oroszlán), Craig Robinson (egér), Tom Holland (kutya), Octavia Spencer (kacsa), Rami Malek (gorilla). Van itt pár érdekes párosítás, mely alapján remélhetjük, hogy feliratos vetítéseket is tartanak majd a filmből.

A The Voyage of Doctor Dolittle-t Stephen Gaghan (Sziriána) írja és rendezi, és 2019. április 12-én jelenik meg az amerikai mozikban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com