Hírek

Részletek a hegyek között lezuhant Kate Winslet-ről

Három újabb kis videó jelent meg a héten világszerte sok helyen mozikba kerülő Hegyek között (The Mountain Between Us), amiben Kate Winslet és Idris Elba zuhan le.

Felkerült egy rövid összeállítás, ami a történetet foglalja össze. Két idegen, akik egy meghibásodott repülőgép miatt kénytelenek összefogni a hegyekben, extrém körülmények között. Az emberi kitartás nagyságát méltatja Hany Abu-Assad rendező. A főszerepben egyébként Kate Winslet és Idris Elba, akik ugyancsak meg kellett hogy küzdjenek ha nehéz körülményekkel. 38 Celsius fok – panaszkodik kicsit a második videóban Elba, ami valóban a forgatási körülményeket jelentősen megnehezíti.

Featurette – Idris Elba for The Mountain Between Us on TrailerAddict.

Nem ritka tehát, hogy egy filmforgatás extrém körülmények között zajlik. Nemcsak a két évvel ezelőtti A visszatérő (pro és kontra kritikánk) kiváltsága volt ez a tény, ahogy erre annak idején a film Oscar-kampányát építették.
A harmadik ezen a héten megjelent videó összeállításon pedig Ramin Djawadi zeneszerző beszél természet és zene kapcsolatáról és mindarról, ahogy ezt megpróbálták megvalósítani. A szeptemberi torontói világpremier után a héten kezdik világszerte játszani a mozik, többek között Nagy Britanniában és az Egyesült Államokban. Magyarországon január 4-én kerül mozikba.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com