Hírek

Jövőre elkezdődik a Hegylakó reboot forgatása Henry Cavill főszereplésével

A Hegylakó reboot egy régóta tervben lévő produkció, de idén végre elkezdett konkretizálódni a hosszú évek tervezgetése Henry Cavill leszerződtetésével. Most pedig biztossá vált, hogy 2022-ben elkezdődik a forgatás.


Hirdetés

A Hegylakó reboot rendezője a John Wick-et is jegyző Chad Stahelski lesz. Conor MacLeod szerepében pedig Henry Cavill látható majd. Mindkét név elég ígéretes, bár sosem könnyű egy klasszikushoz nyúlni. Márpedig a Hegylakó film annak idején, 1986-ban igencsak nagyot szólt. Christopher Lambert érzéki macsó alakítása, Sean Connery támogatásával sikert hozott a halhatatlanok csatározásáról szóló filmnek. Henry Cavill ugyan mindig sikeres színésznek számított, a Vajákban nyújtott alakítása újabb fordulatot hozott a karrierjében. A misztikus, búskomor harcos szerepe elég jól illik hozzá, így nagy valószínűséggel az új Hegylakó karaktere is jól fog állni neki.

Chad Stahelski azt nyilatkozta Henry Cavillról, hogy azon túl, hogy fizikailag alkalmas a szerepre, ennél többről van szó.

Olyan valakit keresett, aki képes átérezni és átéreztetni egy olyan ember érzéseit, aki már 500 éve életben van és folyamatosan harcolnia kell. Ráadásul a rendkívül hosszúra nyúlt élete alatt számos hatás éri, amelyek hatására a személyisége folyamatosan változik. Egy olyan színészre volt szükség, aki egyszerre tud fiatalos és erős lenni, ám ugyanakkor tapasztalt és bölcs, és mindezt ki tudja fejezni a nézők számára. Chad Stahelski arról számolt be, hogy az első találkozás során mindössze tíz perc elég volt neki, hogy teljesen biztos legyen benne, Henry Cavill az, akire szüksége van.

A Hegylakó reboot története egy modern drámát közvetít majd, de arról még nincs információ, hogy mennyire változtatja meg Chad Stahelski az eredeti film történetét. Azt viszont már biztosan tudni, hogy a forgatás jövőre elkezdődik.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés