Hírek

Helen Mirren Izrael női miniszterelnökének szerepében

Helen Mirren hihetetlen átalakuláson ment keresztül, hogy minél hűebben el tudja játszani Izrael első és eddig egyetlen női miniszterelnökének szerepét Guy Nattiv Golda című filmjében.

A Golda című film forgatásai nemrég elkezdődtek, és egyúttal nyilvánossá is váltak az első képek arról, hogy fog kinézni az Oscar-díjas Helen Mirren Izrael női miniszterelnökének szerepében. Az színésznő átalakulása egészen lenyűgöző, látszik hogy a produkciónak fontos, hogy hű képet fessen Golda Meir alakjáról.

Guy Nattiv rendezésében Izrael 1973-as eseményeit ismerhetjük meg, mely Golda Meir kormányzásának a legvége, egyben a jom kippuri háború ideje.

Azt ezt követő évben, öt évig tartó kormányzást követően a miniszterelnök lemondott. Golda Meir a izraeli politika vasladyjeként ismert, Dávid Ben-Gúrión egyszer azt nyilatkozta róla, hogy ő az egyetlen igazi férfi a kormányomban.

A Collider továbbá közzétette, hogy Camille Cottin is csatlakozott a produkcióhoz, aki Golda asszisztensét, Lou Kadart fogja játszani. A Schindler listájából ismert, izraeli Rami Heuberger pedig Moshe Dayan minisztert. A filmben továbbá szerepelni fog Lior Ashkenzi, Ellie Piercy, Ed Stoppard, Rotem Keinan, Dvir Benedek, Dominic Mafham, Ben Caplan, Kit Rakusen, és Emma Davies.

A film forgatókönyvírója Nicholas Martin, a rendezője pedig az izraeli rendező, Guy Nattiv, aki 2018-ban Oscar-díjat nyert a Skin című rövidfilmjéért.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com