Hírek

Helena Bonham Carter fogja Hamupipőke jó tündér keresztanyját játszani

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Úgy tűnik, a tündérmesék újraértelmezésének virágkorát éljük, a soron következő darab pedig nem más, mint a Hamupipőke, amit Sir Kenneth Branagh fog rendezni.

A legfrissebb információk a comingsoon.net oldalán azonban már arról szólnak, hogy a Tündérkeresztanya szerepét nem másra bízza, mint Helena Bonham Carterre, aki már azért minden bizonnyal érdekes választásnak bizonyul, mert Helena inkább az ijesztő, netalántán gonosz karakterek megtestesítője szokott lenni, nem pedig a csodálatos tündérek egyike. Jó kis fogás ez, hiszen lehet tanakodni, hogy vajon a rendező az egész mesét gondolja újra, vagy csak becsapja a várakozókat a félrevezető színészválasztással.

Helena Bonham Carteren kívül több neves színész is felbukkan majd az új Hamupipőkében, például Cate Blanchett, mint a gonosz mostoha, Lily James a címszerepben, Richard Madden pedig a srámos herceg szerepében. A forgatókönyvet Az ördög prádát viselt jegyző Aline Brosh McKenna, valamint az Egy fiúról és Az arany iránytű írója, Chris Weitz közösen készíti.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com