Hírek

Hello, Clarice: megvan a színésznő, aki A bárányok hallgatnak folytatásában játszik

Rebecca Breeds fogja alakítani a címszereplő Clarice Starling ügynököt A bárányok hallgatnak folytatás-sorozatában.

Jodie Foster és Julianne Moore után harmadik színésznő alakíthatja a pszichothrillerek történetének leghíresebb női szereplőjét: Clarice Starling ügynököt – írja a Variety. Rebecca Breeds a CBS Clarice című sorozatának lesz a főszereplője; a sorozat közvetlenül A bárányok hallgatnak folytatása lesz.

A CBS csatorna januárban jelentette be, hogy elindítja a sorozatot. „A történet az ikonikus első film után egy évvel játszódik, és természetesen Clarice-re fókuszál, aki újabb sorozatgyilkosok után ered. A pilot nagyobb hangsúlyt helyez a karakter privát életére és lelki világára, ahogy nőként egy férfiak dominálta munkahelyen próbál érvényesülni” – írtuk. A Variety kiegészíti az ismert szálakat azzal is, hogy Clarice-nek a washingtoni politikai világban is el kell majd boldogulnia a sorozat elképzelése szerint.

Breeds alakításában Starling ügynök „brilliáns és sebezhető” lesz,

akinek „bátorsága olyan belső fény, amely vonzza a szörnyeket és őrülteket; komplex lelkivilága nehéz gyerekkorából ered, és hajtóerejét az adja, hogy megszabaduljon azoktól a családi titkoktól, amik egész életében kísértették.

Rebecca Breeds az ausztrál Home and Away és az amerikai Hatalmas kis hazugságok és The Originals tévésorozatokban szerepelt. A viszonylag ismeretlen színésznő számára hatalmas lehetőség a filmtörténet egyik legismertebb női szerepe. Vajon felér-e majd elődeihez? És ha a CBS megszerzi Anthony Hopkins vendégszereplését… vajon milyen lesz egy Breeds-Hopkins páros?

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com