Hírek

Hello, Clarice: megvan a színésznő, aki A bárányok hallgatnak folytatásában játszik

Rebecca Breeds fogja alakítani a címszereplő Clarice Starling ügynököt A bárányok hallgatnak folytatás-sorozatában.

Jodie Foster és Julianne Moore után harmadik színésznő alakíthatja a pszichothrillerek történetének leghíresebb női szereplőjét: Clarice Starling ügynököt – írja a Variety. Rebecca Breeds a CBS Clarice című sorozatának lesz a főszereplője; a sorozat közvetlenül A bárányok hallgatnak folytatása lesz.

A CBS csatorna januárban jelentette be, hogy elindítja a sorozatot. „A történet az ikonikus első film után egy évvel játszódik, és természetesen Clarice-re fókuszál, aki újabb sorozatgyilkosok után ered. A pilot nagyobb hangsúlyt helyez a karakter privát életére és lelki világára, ahogy nőként egy férfiak dominálta munkahelyen próbál érvényesülni” – írtuk. A Variety kiegészíti az ismert szálakat azzal is, hogy Clarice-nek a washingtoni politikai világban is el kell majd boldogulnia a sorozat elképzelése szerint.

Breeds alakításában Starling ügynök „brilliáns és sebezhető” lesz,

akinek „bátorsága olyan belső fény, amely vonzza a szörnyeket és őrülteket; komplex lelkivilága nehéz gyerekkorából ered, és hajtóerejét az adja, hogy megszabaduljon azoktól a családi titkoktól, amik egész életében kísértették.

Rebecca Breeds az ausztrál Home and Away és az amerikai Hatalmas kis hazugságok és The Originals tévésorozatokban szerepelt. A viszonylag ismeretlen színésznő számára hatalmas lehetőség a filmtörténet egyik legismertebb női szerepe. Vajon felér-e majd elődeihez? És ha a CBS megszerzi Anthony Hopkins vendégszereplését… vajon milyen lesz egy Breeds-Hopkins páros?

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya