Hírek

Henry Cavill lesz az új Hegylakó

Csak egy maradhat, és az jelen esetben Henry Cavill. A Hegylakó rebootját már évek óta rebesgetik, de most már főszereplő és rendező is társult a projekthez.

A Deadline szerint a Lionsgate háza táján készül az 1986-os fantasy akciófilm, a Hegylakó feldolgozása. Az eredeti Christopher Lambert karrierjének egyik legnagyobb dobása, mellette még a mentort alakító Sean Connery, az ellenfelet alakító Clancy Brown, de még a filmzenét szerző Queen is emlékezeteset alkotott. A halhatatlan harcosok évszázadokig tartó viaskodásáról szóló történet főszereplője Connor MacLeod, a skót férfi, akinek mesterét megöli az orosz mészáros, Kurgan. Bosszúja azonban csak évszázadokkal később éri utol a főgonoszt. A franchise a sikerfilm után több folytatást és sorozatot is megélt, így nem volt kérdés, hogy erre a brandre egyszer még lecsapnak.

Arról nem szól a fáma egyelőre, hogy komplett újragondolást kapunk, vagy egy remake-re szerződtek a Lionsgate-nél. Mindenesetre a főszerepben azt a Henry Cavillt láthatjuk, aki nem rég maga mögött hagyta Superman köpönyegét, és jelenleg Ríviai Geraltként tündököl a Vaják című sorozatban.

A rendező pedig a John Wick-filmek atyja, Chad Stahelski lesz,

aki párhuzamosan a Ghost of Tsushima című PlayStation-játék adaptációjáért is felel. A karddal hadonászós akciófilmek tehát új pápát avatnak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com