Hírek

Henry Cavill és Jake Gyllenhaal is csatlakozott Guy Ritchie új filmjéhez

Nem akármilyen szereplőgárdát mutathat fel már most Guy Ritchie következő filmje, amelynek forgatási munkálatai várhatóan idén nyáron kezdődnek meg Spanyolországban.  

Gyllenhaal és Cavill mellett Eiza González is szerepelni fog a rendező legújabb filmjében. Gyllenhaal Guy Ritchie nemrég bemutatott akcióthrillerében, a The Covenantben bukkant fel, Cavill és González pedig szintén épphogy befejezték a rendező kémfilmjének, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare forgatását – írta a ComingSoon.net. A rendező részéről persze nem véletlen, hogy a jól bevált gárdával akar együtt dolgozni.

„Van valami különleges dolog, ami akkor történik, ha rendszeresen ugyanazokkal a partnerekkel dolgozol együtt: kialakul egy olyan gördülékenység és bizalom, amely lehetővé teszi, hogy mindenki a legjobbat hozza ki magából – árulta el Ritchie egy nyilatkozatában. Hozzátette: „Jake, Henry és Eiza mindannyian elképesztően tehetségesek, elkötelezettek és karizmatikus színészek. Ez egy egyszerre adrenalindús és intellektuálisan is felvillanyozó akciófilm lesz.”

Az egyelőre cím nélkül futó projektet íróként és rendezőként is Ritchie jegyzi. A cselekményről és a karakterekről egyelőre nem tudni részleteket, de annyi kiderült, hogy egy nagy költségvetésű akciófilm lesz a rendező sajátos humorával fűszerezve.

Mielőtt a forgatások elkezdődnének, Cavill még eljátssza a Vaják főszerepét a sorozat harmadik évadában – előreláthatóan ez alkalommal utoljára. Emellett az Amazon Warhammer 40,000 adaptációjában is szerepelni fog, amelynek egyébként hatalmas rajongója. Mindeközben Eiza González és Gyllenhaal sem tétlenkednek: utóbbi a Presumed Innocent című sorozatban játssza a főszerepet, González pedig a Netflixre a Trónok harca alkotóitól érkező Three-Body Problem című szériájában lesz látható.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com