Hírek

Henry Cavill főszereplésével jön az új kém franchise a Kingsman alkotójától

Matthew Vaughn, a Kingsman-filmekért is felelős alkotó újabb kém franchise-ba kezd. A szereplők élén pedig Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryan Cranston és Samuel L. Jackson. Ez lesz az Argylle – írja a Deadline.

Nagyon ütős szereplőgárdát hozott össze új projektjéhez Matthew Vaughn, aki az elmúlt évek egyik legeredetibb kémfilm-párosát hozta el nekünk a Kingsman első és második részével ( és reméljük, az új előzményfilm sem hoz majd csalódást).

Az Argylle egy hasonlóan izgalmas alkotásnak ígérkezik, amelyben Henry Cavill mellett olyan neveket találunk, mint Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston vagy Bryce Dallas Howard.

De a szereplőgárdában találjuk még John Cenat, Catherine O’Harat és az énekes Dua Lipat is, akinek ez lesz az első filmszerepe.

A történet a világ legjobb kéméről szól majd, és Ellie Conway regénye alapján épül fel. A mű egyébként még meg sem jelent, az akciódús thriller jövőre kerül majd a polcokra. Matthew Vaughn pedig nem csak rendezni fogja a filmet, de a produceri munkálatokból is kiveszi majd a részét.

További stábtagokról egyelőre nem tudni, de nem kizárt, hogy a Kingsman-filmeket elnézve végül az Argylle forgatókönyve is Vaughn kezében landol. Hiszen az ünnepelt franchise darabjait is ő írta. Mi mindenesetre nagyon várjuk az alkotást, miután a rendező már több ízben bizonyította, hogy mennyire jól is mozog a műfajban.

Ilyen szereplőkkel pedig nem nagyon lehet mellényúlni.

Premierdátumról egyelőre korai lenne beszélni, noha a forgatás állítólag már most augusztusban megkezdődik majd Európában. Így nem kizárt, hogy már jövőre elénk kerüljön az Argylle.

Ha tehát valakinek máig hiányzik Cavill alakítása Az U.N.C.L.E. emberében, esetleg azok között van, akik szerint tökéletes James Bond lenne a színészből, vagy tűkön ülve várja, hogy egy élőszereplős Archer-filmben ráruházzák a főszerepet, annak az érkező kém thriller egy kis megnyugvást biztosít majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com