Hírek

Lehet, hogy Henry Cavill szerepel a Pókember 3. részében?

A Pókember 3. része, ha minden igaz, a Home Run, vagyis Hazafutás alcímet viseli majd. Az egyik főgonoszt pedig lehet, hogy Henry Cavill alakítja.

Folyamatosan érkeznek a spoilerek, hírek és találálgatások a Pókember 3. részével kapcsolatban. A kérdés pedig, ami aktuálisan leginkább foglalkoztatja az MCU rajongóit: Ki lesz majd Peter Parker ellenfele a trilógia harmadik darabjában?

A hírek szerint a szuperhősnek két gonosszal is szembe kell majd néznie ez alkalommal Kraven és Scorpio személyében. A Kraven alakját magára öltő színész nevével kapcsolatban pedig sokan tippelnek Henry Cavillra. A hivatalos információra még várni kell. Az biztos, hogy Cavillt  jelenleg a Vaják 2. évadának munkálatai foglalják le.Pletykákból tehát nincs hiány. Egy másik név, amit néhány fórumon összefüggésbe hoztak a projektel, a  Stranger Thingsben Steve Harringtont alakító Joe Keery. Ám itt is csak találgatásokról van jelenleg szó. Miközben a forgatás a tervek szerint júliusban kezdődik Atlantában.

A spoilereiről hírhedt Tom Holland viszonylag rendszeresen osztja meg az információkat követőivel. A rajongók pedig mintha most a megszokottnál is több teóriát gyártanának a szereposztással kapcsolatban.

Miközben sokan a köztes időt feltehetően a 2018-as Spider-Man akció-kalandjátékkal töltik ki, aminek érdekessége, hogy több ponton eltér a filmek által felrajzolt világtól, ami szintén számos elméletnek vált alapjává. (A Spider-Manből egyébként a megjelenés utáni 3 napban 3.3 millió példány fogyott, amivel számos eladási lista első helyére került fel.)

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com