Hírek

Henry Cavill szürreális videóval válaszolt a Superman pletykákra

Akár David Lynch is rendezhette volna a színész Insta videóját, amivel azokra a híresztelésekre reagált, melyek szerint nem láthatjuk többet Superman szerepében.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Henry Cavill a hírek szerint otthagyhatja a DC Univerzumot. A színész először 2013-ban, Az acélemberben öltötte magára az ikonikus kék jelmezt, azóta pedig még két filmben formálhatta meg a karaktert. A Warner azóta közleményben cáfolta a híreket, miszerint Henry Cavill távozna, ám a színész egy bizarr videóval tartotta életben a rejtélyt.

View this post on Instagram

Today was exciting #Superman

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

A videó egy „izgalmas nap volt” felirattal került fel a színész Instagram profiljára, ám arról, hogy mit kívánt közölni a groteszk képsorokkal, azt továbbra is homály fedi.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a színész egy cameo erejéig feltűnt volna a tavasszal érkező Shazam! filmben, de nem sikerült időpontot egyeztetni. A további sikeretlen tárgyalások eredményeképp Henry Cavill a továbbiakban távol maradhat a DC Univerzum készülő produkcióitól.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés