Hírek

Henry Cavill tényleg visszatér Superman szerepében?

Hanry Cavill

Henry Cavill reagált a Superman szerepével kapcsolatos pletykákra. A színész örülne, ha kevesebb félrevezető hír jelenne meg a szereppel kapcsolatban. Az biztos, hogy újra és újra felmerül a téma, ami ismerve az előzményeket, érthető is. Sikerül félretenni az ellenérzéseket?

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Henry Cavill az Acélemberben, majd a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája című filmekben tűnt fel eddig Superman szerepében. A szériának végül nagyon úgy tűnik, egy 2018-as megbeszélés vetett véget.

A színész a Shazam!-ról tárgyalt a Warnerrel. Ebben a filmben kellett volna ismét Supermant alakítania egy rövid cameo erejéig, de annyira rosszul sikerült a megbeszélés, hogy Cavill úgy döntött, egyáltalán nem játssza el többet Clark Kent szerepét. (David F. Sandberg, aki egyébként sem az eleganciájáról híres, májusban egy újabb adag olajat öntött a tűzre. Készített egy gúnyolódó kis videót Cavillel” a főszerepben.)

A hír, miszerint Cavill újra Superman szerepéről tárgyal, érthető módon piszkálta fel a rajongók érdeklődését. A színész azonban egy Varietynek adott interjúban nagyjából egy vödör hideg vízzel hűtötte le a lelkesedést. Hosszabban beszélt többek között a jelenségről, ami érezhetően egyre inkább zavarja:

A feltételezések és az egyéb zavarba ejtő írások mennyisége ezzel kapcsolatban, amiket eddig az interneten olvastam, elképesztő. Szembesültem azzal, hogy emberek tényként kezelnek valótlan információkat, amik aztán helyreigazítást igényelnek: Nem, nem egészen ez a helyzet. Ez nem történt meg, és az a párbeszéd sem.

Ugyanakkor a színész, úgy tűnik, egy másik oldalról megközelítve valahol örül is ezeknek a híreknek:

Fontos dolognak tartom, hogy az emberek izgatottak emiatt, úgy gondolom, hogy a jelenséget tekintve, érthető is. Superman egy fantasztikus karakter. Ha beszélnek róla, ugyan néha megváltoztatott formában, annak a jele, hogy újra szeretnék látni. Egy ideális világban pedig szívesen játszanám el ismét a szerepet.”

A színész ismét hangsúlyozta, hogy kész magára ölteni a kosztümöt, ha lehetőség kínálkozik, azonban konkrét előrelépés, úgy tűnik, ezzel kapcsolatban eddig nem történt. Az Igazság Ligájának Zack Snyder által vágott verziójában azonban természetesen őt láthatjuk majd az HBO Max streaming platform kínálatában, előreláthatólag 2021-ben. (A 2017-ben debütált film rendezői székét Zack Snyder családi okokból hagyta ott, a filmet végül a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon fejezte be. Snyder azonban most készít egy újabb változatot a filmhez.)

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés