Hírek

Henry Cavill visszatérhet Supermanként

Henry Cavill egy készülőben lévő új DC Comics filmben vállalhatja ismét Superman szerepét.

Henry Cavill már háromszor játszotta Superman / Clark Kent karakterét a DC Comics filmjeiben: először Az acélember című eredettörténetben, aztán a Batman v. Superman és Az igazság ligája című filmekben. Bár a DC univerzuma, és vele együtt Superman újkori mozis karaktere eddig nem tudott felnőni a Marvel filmekhez és például Robert Downey Junior elismertségéhez (és ez a finom megfogalmazás, képregényrajongók ennél sokkal keményebb véleményt szoktak formálni), ilyen előzmények után a karakter minden új lehetséges megjelenése izgalomra ad okot a filmes világban.

Most úgy értesült a Variety, hogy Cavill legalább cameo szerepeket kap a DC valamelyik közelgő filmjében: az Aquaman 2-ben, Az öngyilkos osztagban vagy a The Batmanben. Azonban Az igazság ligája új, Zack Snyder-féle rendezői változatához nem játszik el új jeleneteket – írja a lap.

Cavill azonban bizakodó – írtuk nemrég. „A palást a szekrényben van. Még mindig az enyém. Nem fogok megülni csendben, a sötétben, mialatt mindenféle dolgok zajlanak; nem adtam fel a szerepet” – mondta a színész. – „Még sokat adhatok Supermannek. Sok történet van még hátra. Valódi mélységek a karakter számára, amelyekbe nem is kellett volna betekintenem. Szeretném tükrözni a képregényeket, ez fontos nekem. Supermannek még sokkal tartozunk. Az állás jelenleg: Majd meglátjátok.”

Cavill legutóbbi nagy filmje a Mission:Impossible sorozat utolsó része volt Tom Cruise mellett, valamint övé volt a Witcher sorozat sok dicséretet kiváltó főszerepe.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya