Fókuszban Hírek

Hétfőtől megy a TV2 mozicsatornája

Mozi+_logo_RGB

Mozi+_logo_RGBA TV2 Csoport portfólió-fejlesztésének első lépéseként július 11-én 21 órakor elindul a Mozi+. A filmcsatorna az indulás hetében megszakítás nélkül vetíti a 21 órás filmeket. 

Ma indul útjára a Mozi+, amely a PRO4 csatorna helyén teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. A nagy amerikai filmstúdiókkal való hosszútávú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas filmeket kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatívcsapata valósította meg. A filmek közötti eligazodást műfajmegkülönböztető ikonok segítik, eltérő módon jelölve például az akció, vígjáték, horror, animációs vagy éppen háborús filmeket. Ez az újítás a Mozi+ filmcsatorna weboldalán is megtalálható, a digitális műsorújságban szintén megjelennek a választást segítő grafikai elemek, illetve a látogatóknak arra is módjuk van, hogy a programkínálatot böngészve rászűrjenek a tizennyolc különböző műfaj valamelyikére.

A Mozi+-on vetített filmek közül rendszeresen lesznek olyan alkotások, amelyek hét napig online is elérhetővé válnak a Mozi+ honlapján.

A filmjeimmel mindig szórakoztatni szerettem volna az embereket, hogy ki tudjanak kapcsolni a mindennapok szürkeségéből. E mellett fontos, hogy érzelmeket váltsunk ki. Az lehet sírás-nevetés-félelem-szeretet, bármi, a lényeg, hogy hasson a nézőre az, amit lát. Ez a célunk a Mozi+ csatornával is. Premierek sorával készülünk és reméljük, gyorsan a nézők kedvencévé válik csatorna, ami érthető módon igazán közel áll hozzám.” – mondta Andy Vajna, a TV2 Csoport tulajdonosa.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés