Hírek

Hidegrázós előzetest kapott Guillermo del Toro horrorsorozata

Újabb betekintést kaptunk Guillermo del Toro Cabinet of Curiosities című antológia sorozatába: a horror(nak is) mestere pedig most sem fog csalódást okozni az előzetes alapján.

Pár hetet kell már csak várni, hogy a Netflix kínálatában bemutatkozzon az Oscar-díjas Guillermo del Toro legújabb alkotása.

A Cabinet of Curiosities különálló horrortörténetekkel várja majd a nézőket október 25-től.

Az egymástól független sztorik igazán ígéretes szereplőgárdával dolgoznak: ezekkel a sztárokkal találkozhatunk, ha bepillantunk del Toro horror világába: F. Murray Abraham, Rupert Grint, Andrew Lincoln, Essie Davis, Luke Roberts, Hannah Galway, Demetrius Grosse, Ben Barnes, Crispin Glover, Peter Weller, Sofia Boutella, David Hewlett és Eric André.

És ugyan a sorozatért kreátorként Guillermo del Toro felel, a részeket olyan zsáner alkotók rendezték, mint Jennifer Kent (The Babadook) vagy Keith Thomas (Tűzgyújtó).

Az antológiasorozat első évada nyolc résszel érkezik. A Netflixtől megszokottól eltérően azonban most nem egyszerre jelenik meg a teljes évad. A premier estéjén két epizód lesz elérhető, míg ezt követően két-két új rész jelenik meg 26-án, 27-én és 28-án.

A sorozat tehát bő három héten belül elénk is kerül!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!