Hírek

Hidegrázós előzetest kapott Julianne Moore és Stephen King sorozata

Julianne Moore főszereplésével érkezik a legújabb Stephen King-adaptáció, a Lisey’s Story. Az előzetes alapján pedig kiválónak ígérkezik az Apple minisorozata.

Borzasztóan hangulatos előzetessel jelentkezik a hamarosan érkező Lisey’s Story című horror-dráma minisorozat. A gyönyörűnek, mégis hátborzongatónak ígérkező alkotás élén Julianne Moore áll, míg a producerek között ül J.J. Abrams is.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Stephen King ráadásul nem csak az alkotás alapjául szolgáló regényt írta, hanem a minisorozat forgatókönyvét is.

Így ha valami, akkor a könyvhűség garantált. King 2006-ban megjelent regénye azonnal díjak sorát hozta el, de maga az író is azt nyilatkozta korábban, hogy azért jelent számára olyan sokat az alkotás, mert ez a személyes kedvence.

De a jó előjeleknek itt még nincs vége: Moore mellett láthatjuk majd Clive Owent, Dane DeHaant, Joan Allent, és Jennifer Jason Leigh-t is. A Lisey’s Story kreátora pedig az a Pablo Larraín, akit korábban Berlinben, Cannes-ban, Torontóban és Velencében is díjaztak már. Tőle érkezett többek között 2016-ban a Jackie is.

A történet egy középkorú özvegyről (Moore) szól, aki két évvel korábba elvesztette a férjét (Owen), egy világhírű írót. Ahogy azonban múlik az idő, egyre több és egyre felkavaróbb emlékképek kezdik üldözni a nőt. A dolgok pedig még rosszabbra fordulnak, amikor egy idegen elkezdi zaklatni őt, követelve, hogy adja át valakinek néhai férjének egy kiadatlan írását.

A Lisey’s Story hamarosan elénk is kerül. A minisorozat június 4-én debütál majd az Apple TV+-on.

Ha esetleg valaki nem tudja kivárni a júniust, annak ajánljuk Julianne Moore legújabb filmjét, amelyben Amy Adams oldalán bukkan fel. A Nő az ablakban című hitchcocki film végre felkerült a Netflix kínálatába.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés