Hírek

Hihetetlennek tartja Nolan új forgatókönyvét Robert Pattinson

Robert Pattinson

Christopher Nolan legújabb filmjének egyik főszereplője, Robert Pattinson végre elolvashatta a forgatókönyvet, és szerinte hihetetlen az egész.

2020-ban érkezik Nolan legújabb rendezése, amelyet megannyi hollywoodi gigaalkotáshoz hasonlóan megpróbálnak teljesen titokban elkészíteni. Így esett, hogy az általánosan bevett szokás helyett, miszerint a forgatókönyvből kiküldenek egy-egy példányt a kiszemelt főszereplőknek, Robert Pattinson egészen más körülmények között olvasta el Nolan írását.

A színészt konkrétan bezárták egy szobába, elétolták a forgatókönyvet, aztán szevasz. Azóta sem látta, nem kapott példányt belőle, mivel a rendező és a Warner Bros. a minimálisra szeretné csökkenteni a szivárgásokat. Éppen ezért nem is tudni szinte semmit a filmről azon kívül, hogy egy akciófilmre számíthatunk, amelyben Pattinson mellett szerepel még John David Washington és Elizabeth Debicki. A premierdátum pedig jövő év júliusa.

Ha azonban Nolan eddigi munkásságából indulunk ki, no meg legutóbbi filmje, a Dunkirk osztatlan sikeréből, szinte biztos, hogy egy újabb különleges alkotás vár ránk. Ezt megerősíti Pattinson nyilatkozata is, aki a forgatókönyvet egyszerűen „unreal”-nek írta le, amit legjobban hihetetlennek, felfoghatatlannak lehet fordítani.

Olvasd el, szerintünk melyek a legjobb Nolan-filmek!

Azt se feledjük el, hogy a Twilight révén hatalmas tinisztárrá avanzsáló színész általában nagy ívben kerüli a blockbustereket, kisebb költségvetésű és művészfilmes vonalon mozog inkább Pattinson. Hogy jön akkor a képbe Hollywood egyik legünnepeltebb IMAX alkotója? A színész szerint van valami abban, amit Nolan csinál: „(Nolan) képes valami olyat megalkotni, ami végeredményben egy nagyon személyes és független alkotás, mégis nagyszabású.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com