Hírek

A hírek szerelmeseinek

Rihanna mint Marion Crane? Mit keres az Ocean’s Eight egy metrókocsiban? Rendezők és színészek jönnek, mennek, miközben végleges előzetest kapott A szépség és a szörnyeteg. Rövid hírek, ha van 5 perced!

Mel Gibson és John Lithgow is szerepelhet a Megjött Apuci 2-ben. A korántsem egyöntetű sikert arató vígjáték folytatásában visszatér a két főszereplő Mark Wahlberg és Will Ferrell is. Nem tudni, mikor is érkezik a mozikba a film, de az biztos, hogy ismét Sean Anders írja és rendezi, ami nem jelent reményt egy az első filmnél jobb folytatásra.

Végleges előzetest kapott a Disney legújabb élőszereplős alkotása, A szépség és a szörnyeteg. Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans és Ewan McGregor Bill Condon az eredeti rajzfilmre kísértetiesen hasonlító feldolgozásban. A film március 23-án kerül a hazai mozikba, és elnézve a trailert, igencsak megkapó és látványos lesz.

Gerard Butler és 50 Cent főszereplésével kezdetét vette a Den of Thieves című akció-thriller forgatása. A film Christian Gudegast első rendezése lesz, de a korábban többször bejáratott forgatókönyvírói posztot is megtartja. Egyelőre nincsen premierdátum, de ha már megy a forgatás, legkésőbb 2018 elején mozikba kell, hogy kerüljön a film.

Tovább bővül a Jason Momoa főszereplésével készülő Aquaman stábja! Nicole Kidman Atlanna szerepében kerülhet a filmbe, míg a gonosz Black Mantát Yahya Abdul-Mateen II alakíthatja. A James Wan rendezte képregényadaptáció 2018-ban kerül a mozikba, és az említett sztárok mellett felsorakoztatja még Amber Heardot, Patrick Wilsont és Willem Dafoe-t is.

Megérkezett az első hivatalos kép az Ocean’s Eight című heist filmhez. A csupa nőkből álló gárda egy metrószerelvényben látható. Egyelőre ennyit kapunk a 18 hónap múlva érkező filmből, amelyben olyan nevek viszik el a balhét, mint Sandra Bullock, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bohnam Carter, Mindy Kaling és Awkwafina. A filmet Gary Ross rendezi, a korábbi trilógia rendezője, Steven Soderbergh pedig producerként tér vissza.

Ben Affleck mégsem rendezi meg a következő Batman-filmet. A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala finoman szólva sem volt sikeres, sem nézői, sem szakmai berkekben, és a hírek szerint eléggé magára vette a kudarcot a színész-rendező. Rá is jár a rúd mostanság, hiszen legújabb rendezése, Az éjszaka törvénye megint csak nem örvend valami nagy elismerésnek. Pánikra azonban nincsen ok, a főszerepet és a produceri teendőket nem adja ki a kezei közül.

De nem a Batman-film az egyetlen alkotás, amely a minap elvesztette rendezőjét: A sebhelyesarcú remake-jének remake-jét végül nem Antoine Fuqua készíti majd el. A rendező túl elfoglaltnak bizonyul A Védelmező folytatásának projektjével, így az egyik legjobb gengszterfilm feldolgozása rendezőre vár. A forgatókönyvíró továbbra is Terence Winter, aki Los Angelesbe ültetné át a történetet, ráadásul egy mexikói bevándorlót tenne meg főszereplőnek, akit a legújabb értesülések szerint a Zsivány Egyessel visszatérő Diego Luna alakít majd.

Végre itt van Rihanna Marion Crane-ként! Előzetest kapott a Bates Motel 5., egyben befejező évada. A történet mostanra érte be Hitchcok klasszikusát, így a Psychóban látottak ismét megelevenednek a képernyőn, noha a jóval több idő mélyebb és alaposabb képet ad majd a filmbéli eseményekről és Norman Bates karakteréről. A sorozat február 20-án folytatódik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com