Hírek

Hivatalos: Bill Murray mégis szerepel a Szellemirtók 3-ban

Bár sokáig úgy tűnt, a színész nem vállal szerepet a legújabb Szellemirtók filmben, végül mégis beadta a derekát Bill Murray – írja a Collider.

Sigourney Weaver, Ernie Hudson, Dan Aykyord és Annie Potts után most már Bill Murray is hivatalosan visszatér a legújabb Szellemirtók filmben. Igaz ugyan, hogy a színész jó ideig kitartott amellett, hogy nem bújik ismét Dr Peter Venkman bőrébe, most mégis változott a helyzet. Mindenki nagy örömére.

Olvasd el kritikánkat az eredeti filmről!

A Szellemirtók: Az örökség amolyan hivatalos 3. résznek tekinthető, hiszen a 2016-os remake-et mindenki inkább kitörölné a filmes köztudatból. A júlusban érkező alkotást azonban az eredeti filmet rendező Ivan Reitman fia, Jason Reitman rendezi, úgyhogy jó okunk van reménykedni egy méltó folytatásban.

Főleg ilyen szereplőgárdával! A visszatérő karakterek mellett a film középpontjában egy fiatalabb generáció lesz, akiket Finn Wolfhard, McKenna Grace, Marlon Kazadi és Sydney Mae Diaz alakítanak. Hozzájuk csatlakozik még Paul Rudd, a forgatókönyv pedig az Oscar-jelölt Gil Kenan és Jason Reitman közös munkája.

Bill Murray-t tavaly egyébként két zombis filmben láthattuk (A holtak nem halnak meg, Zombieland: A második lövés), idén pedig egy Sofia Coppola-alkotásban és a soron következő új, sztárpadáréval érkező Wes Anderson-filmben szerepel majd, ez lesz a The French Dispatch.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com