Hírek

Hivatalos: Érkezik a Jóbarátok-különkiadás

Most már biztosak lehetünk benne, hogy kedvenc vígjátékcsapatunk egy epizód erejéig újra összeáll.

Bár Marta Kauffman, a sorozat producere rendre cáfolta, hogy a jövőben bármikor is újraegyesüljön a Jóbarátok csapata, most mégis ez történik. A hír pedig a Deadline értesülései szerint nem hoax, már az epizód premierdátuma is ismert. Negyed évszázaddal a sorozat elindulása után

a Jóbarátok stábja visszatér egy még címet nem viselő forgatókönyv nélküli különkiadás erejéig az HBO Max-on.

Az epizódot Ben Winston rendezi, aki eddig a James Corden nevével fémjelzett Late late show-t írta, illetve néhány One Direction videóklipet rendezett. Munkáját segítik az 1994-ben indult sorozatot megalkotó producerek, Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane. Ami pedig a legfontosabb: igen, a Jóbarátok mind a hat főszereplője visszatér a tervek szerint egy óra hosszú különkiadásban. Kevin Reilly, az HBO Max tartalomigazgatója megerősítette, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is szerepelni fog az epizódban.

Az HBO Max májusban startol – mint a streaming háború egy újabb résztvevője – és mindjárt elérhető lesz a kínálatban a Jóbarátok különkiadás, illetve az Emmy-nyertes sorozat 236 epizódja.

Korábban a Netflixen nézhettük a sorozatot, ahol reneszánszát élte, de 2019 végén megvásárolta a sugárzás jogát az HBO. (A jogokért cserébe a Netflix 425 millió dollárt kapott, ami a streaming óriás egyik legnagyobb üzlete volt.)

Hogy mennyire is népszerű a Jóbarátok? Mikor Jennifer Aniston Instagram profilját megalkotta, egy rekordot is felállított. Egy csoportképpel, ahol a teljes csapat látható volt, korábban nem tapasztalt gyorsasággal gyűjtött egymillió követőt. Most, hogy Matthew Perry-vel kiegészülve mindannyian képviseltetik magukat a platformon, a sztárok is népszerűsítik az érkező különkiadást. Aniston bejegyzésében megjelölte a többieket és csak annyit írt a képhez: történik…

Hogy mi is történik pontosan, és mi fog belőle kisülni, már tűkön ülve várjuk. A Filmtekercs stábja is újra-újra visszatér a legendás sitcomhoz. Korábban összeszedtük, hogy melyek a kedvenc epizódjaink, sőt még a számunkra legkedvesebb mellékszereplőket is listába szedtük.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com