Hírek

Hivatalos: érkezik a Squid Game 2. évada

Senki nem számított arra, hogy a vértől és társadalomkritikától hemzsegő dél-koreai sorozat ilyen hatalmas sikert fog elérni – márpedig jelenleg a Squid Game a legnézettebb Netflix-sorozat a világon.

Kereken egy hónapja írt kritikánkban az első évadot méltattuk, viszont akkor még nagyon úgy tűnt, ha lesz is folytatás, nem mostanában. A sorozat rendezője azonban most megerősítette: készül a Squid Game második évada. A disztópikus koreai show rendkívül népszerűnek bizonyult a közönség körében világszerte, csaknem egy milliárdot hozott a streamingszolgáltatónak 130 millió nézőjével – írja a Colldier. Ezeket a számokat látva azért nincsen semmi meglepő abban, hogy az Associated Pressnek adott interjújában a sorozat készítője, Hwang Dong-hyuk elárulta, a Squid Game valóban visszatér.

A rendező azt nyilatkozta, óriási rajtuk a nyomás, hiszen rajongók milliói várják tűkön ülve, hogy érkezzen a következő felvonás. Hozzátette:

„úgy érzem, nem hagytok nekünk választást!

Jelenleg a tervezési folyamatoknál tartunk. Korai lenne még arról beszélni, hogy pontosan hogyan és honnan fog folytatódni a történet. De azt megígérhetem, hogy folytatódni fog…”. Ezután angolul hozzátette: Gi-hun vissza fog térni, és tenni fog valamit a világért.

Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk a Squid Game következő évadáról. A főszerepbe ezúttal is Lee Jung-jae kerül mint Gi-hun, további főszereplők pedig Park Hae-soo, Jung Ho-yeon, O Yeong-su, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi és Kim Joo-ryoung.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com