Hírek

Hivatalos: folytatódik a Shadow and Bone – Árnyék és csont

Forrás: Netflix

A Netflix népszerű young adult fantasy sorozata a Shadow and Bone – Árnyék és csont visszatér a második évaddal.

A Netflix hivatalossá tette: érkezik a Shadow and Bone – Árnyék és csont második évada. A hírt a streaming csatorna Geeked Week ötnapos online eseményén leplezték le számos más exkluzív hír és előzetessel együtt – írja a Collider. A második évad premierdátumot még nem kapott, de az biztos, hogy nyolc új egyórás epizóddal bővül a fantasy világ.

Jussát várYA – Shadow and Bone: Árnyék és csont

A széria alapjául Leigh Bardugo 2012-es regénye szolgált. A Grishaverzum már számos könyvet számlál, így van miből merítenie a sorozat készítőinek. A young adult fantasy főszereplője Alina (Jessie Mei Li), aki egy Oroszország ihlette országban, Ravkában él. Az árva lány felfedezi, hogy ő egy grisha, azaz boszorkány. Alinát szentként tisztelik és a világ megváltóját látják benne, így egy palotába viszik, ahol taníttatják, de a lány gyerekkori barátjával, Mallel (Archie Renaux) szeretne lenni. A szerző – aki executive producere is a sorozatnak – izgatott a sorozat folytatásával kapcsolatban:

„Közel tíz éve írom a Grishaverzum történeteit és izgatott vagyok, hogy folytathatjuk a kalandot. Olyan sok helyszín van, amit éppen csak meglátogattunk, alig várom, hogy bemutassam a közönségnek a többi szentet, katonát, tolvajt, herceget és kalózt, akik ennyire szórakoztatóvá teszik a világ felfedezését. Igazi varázslat lesz látni a tehetséges szereplőgárdánk kiszélesedését.”

A Shadow and Bone folytatása a Netflix számára nem is lehetett kérdés, hiszen a széria 55 millió feliratkozó otthonába jutott el az első 28 nap alatt. A sorozat összes szereplője vissza fog térni a karakteréhez, köztük Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman és Kit Young is. A Netflix az új szereplőkről későbbre ígért információt. A sorozat vezetője, írója és egyik executive producere továbbra is Eric Heisserer marad.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com