Hírek

Hivatalos: Mads Mikkelsen lép Johnny Depp helyébe a harmadik Legendás állatok-filmben

Mindössze öt napja írtuk meg a hírét annak, hogy Johnny Deppet botrányai miatt a Warner Bros. lemondásra kérte, így nem ő fog visszatérni Gellert Grindelwald szerepében. Azóta viszont jócskán felpörögtek az események.

UPDATE: A Warner Brothers szerdán bejelentette, hogy Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet a Legendás állatok 3-ban. A színész távozása után a stúdió 2022. július 15-ét jelölte ki új premierdátumnak.

A színészt azért menesztette a Warner Bros. a Legendás állatok-filmek 3. részéből, mert válása Amber Hearddel és az azt körüllengő botrányok Depp alkalmazásával PR-szempontból a stúdióra is rossz fényt vethetnének. Így inkább úgy döntöttek: más kapja meg Grindelwald szerepét – írja a Deadline. Ahogyan azonban azóta a The Hollywood Reportertől megtudtuk, Depp mégiscsak felbukkan majd egy rövidke szerep erejéig egyetlen jelenetben, ám még így is meg fogja kapni horribilisan magas gázsiját.

A franchise első két részét, illetve az utolsó négy Harry Potter-filmet is jegyző David Yates lesz az, aki kiválasztja Grindelwald szerepére a megfelelő színészt. Az pedig, hogy ki az első jelölt a feladatra, igencsak kecsegtető: állítólag

Yates nagy rajongója Mads Mikkelsennek, így ő kifejezetten a dán színészt bújtatná a hoppon maradt karakter bőrébe.

Mads Mikkelsen napjaink egyik, ha nem a leghíresebb dán színésze, aki számtalan szerepben mutatta már meg színészi zsenijét és sokszínűségét. Többek között a Vadászatban, a Hannibalban, a Férfiak és csirkékben, a Zsivány egyesben, az Ádám almáiban, a Zöld hentesekben, legutóbb pedig a Még egy kört mindenkinek című Vinterberg-rendezte filmben láthattunk.

Mi nagyon boldogok lennénk, ha a választás Mikkelsenre esne. Ti kit látnátok Grindelwald szerepében?

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com