Hírek

Hoffman, Buscemi és Sandler új vígjátékban szerepel

Dustin HoffmanDustin Hoffman és Steve Buscemi is szerepet vállalt Adam Sandler mellett a The Cobbler (A cipész) című új vígjátékban.


A címszerepet Adam Sandler alakítja: cipészt játszik, aki beférkőzik minden üzletfele életébe – számolt be szerdán a The Wrap.com, megjegyezve, hogy Sandler ritkán kirándul a kis költségvetésű független filmek területére.

A Voltage Pictures gyártásában készülő filmet Tom McCarthy rendezi. A produkciót jelenleg New Yorkban forgatják. A forgatókönyv részleteire eddig nem derült fény, azt sem lehet tudni, hogy Hoffman milyen szerepet kapott.

A kétszeres Oscar-díjas Hoffman legutóbb a Befutó című lóversenyes HBO-sorozatban tűnt fel. Tavaly nagy sikert aratott Kvartett – A nagy négyes című első rendezése, amely egy idősotthonban játszódik, ahol a klasszikus muzsika egykori kiválóságai élnek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya