Hírek

Hogyan randizik Drakula?

549 évesen újrakezdeni a randizást elég vámpírt próbáló dolog.

Draki kénytelen bevallani magának, hogy magányos. Ha egy szem kislánya jövendőbelijével szemben olyan válogatós volt, akkor a saját arájával szemben sem elnéző a rémek kedvenc hoteltulajdonosa. A modern technikát nem a régimódi vérszívóknak találták ki. A nyaraláson szövődő románc annál inkább a fogára való a még mindig rém jóképű apukának!

A szerelem néha olyan vaksi, mint denevér a reflektorfényben, de nincs mit tenni, ha az évszázados szív megdobban.

A legnagyobb bajnak mégsem Draki vérciki randizása bizonyul a Hotel Transylvania 3.: Szörnyen rémes vakáció legújabb előzetesében…

A vakációzásra vágyó szörnyek nyári kalandjait július 13-án láthatod először a mozikban!

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya