Hírek

Hol a legjobb gyakornoknak lenni? A moziban!

gyakornoki_program_felhivas_1Gyere hozzánk gyakornoknak! A tízéves Filmtekercs, az ország legnagyobb önálló moziportálja ismét meghirdeti gyakornoki programját.

Hol a legjobb gyakornokoskodni? Hát a moziban! A Filmtekercsnél lehetőséget adunk neked elvégezni egy különleges programot.

A program – ésszerű munkaelvárás mellett – kiváló bevezetést ad az online kulturális sajtó gyakorlatába. Kipróbálhatod magad a kritikaírásban, a tudósításban, a hírszerkesztésben, belemerülhetsz a fesztiválok és a mozi világába, interjúzhatsz, megírhatod saját ötleteidet, mindezt tapasztalt és türelmes mentorok segítségével, hat-nyolc tematikus hét során.

Gyakornoki programunk akár online is elvégezhető.

„A program legnagyobb előnye, hogy folyamatosan kaptam visszajelzést a mentoraimtól – a publikálási lehetőség és az ingyenes sajtóvetítés hab a tortán.” (Piller Mónika rovatvezető)

A Filmtekercs családias közössége már sok újságírót indított el a pályán. Odafigyelés és profi irányítás, ezzel együtt pedig kreatív szabadság vár nálunk. Régóta elkötelezettek vagyunk a minél hasznosabb gyakornoknevelés iránt: annál is inkább, mivel a legjobbak a program végeztével bekerülhetnek a szerkesztőségbe!

„Meglepett, hogy a Filmtekercs csapata milyen kemény szakmaisággal dolgozik és mégis milyen könnyen tudnak laza és baráti hangulatban együttműködni.” (Magyar Vivien újságíró)

Így jelentkezhetsz: Írj emailt a szerkesztoseg@filmtekercs.hu címre, csatolt szakmai önéletrajzzal és két-három saját kritikával a közelmúlt mozipremierjeiről (akár publikáltál már, akár nem). Előny, ha egyéb típusú szakmai cikket is csatolsz. Az emailt motivációs levélként fogalmazd meg.

„Kétéves újságírói tapasztalattal is rengeteg újat mutatott a Filmtekercs gyakornoki programja. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy csatlakoztam.” (Tóth Nándor Tamás PR-koordinátor)

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com