Hírek

Oscar Isaac teljesen megőrül – Holdlovag előzetes

Oscar Isaac a Holdlovag (Moon Knight) című sorozattal belépett az MCU világába, ráadásul egy elég mindfuck koncepció megtestesítője. Itt a Holdlovag szuper izgalmas előzetese.

Újabb nagy név csatlakozik a Marvel Studios világához, ezúttal Oscar Isaac látható majd a következő produkcióban, ráadásul a Holdlovag (Moon Knight) története kifejezetten az ő karaktere köré épül, bőven van tere kibontakozni színészként. Oscar Isaacot a Star Wars szereplései miatt ismerhetjük leginkább, játszott a Star Wars: Az ébredő Erő, Star Wars: Az utolsó Jedik és a Star Wars: Ellenállás filmekben Poe Dameron szerepében, de tiszteletét tette az X-Men: Apokalipszis-ban is. Ezen kívül láthattuk például az Ex Machinában és a Drive – Gázt!-ban is. Legutóbb pedig a Dűnében Duke Leto Atreidest játszhatta el.

A következő alakítása már az előzetes alapján is briliáns, a Holdlovagban teljesen megőrül.

Ethan Hawke főgonoszként csatlakozott a produkcióhoz, vagyis őt láthatjuk majd David Koresh, a szekta vezetőjének szerepében. Ez a szereplőpáros már önmagában ígéretes, az előzetes pedig végképp meggyőző! Ez a sorozat tele van őrülettel.

Oscar Isaac karaktere alvászavarral küzd, ami eleinte megmagyarázza az emlékezetkieséseket, a furcsa helyzeteket, de aztán egyre többnek tűnik az egész, mint egy alvászavarnak, sokkal inkább inkább egy súlyos személyiségzavarnak. Aztán megjelenik egy szekta vezetője és ő egyre inkább átalakul azzá, ami szintén ő, káosszá.

A sorozat rendezői Justin Benson, Mohamed és Diab Aaron Moorhead. Az igencsak izgalmas produkciónál az is extra, hogy nálunk forgott: Oscar Isaac egy Rubik-kockával játszik álmatlan éjszakáin és több budapesti helyszín felismerhető az előzetesben.

A Holdlovag 2022. március 30-tól lesz elérhető a Disney+ műsorán.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com