Hírek

Hollywood fekete sztárjai westernben tündökölnek – The Harder They Fall előzetes

Forrás: Netflix

Megjött a Netflix őszi felhozatalának egyik legjobban várt darabja. A sztárokkal teletömött The Harder They Fall az év westernje lehet majd Idris Elba, LaKeith Stanfield, és Jonathan Majors vezetésével.

Ismét a Netflix kedvéért pattan lóra pattan Idris Elba, azonban reméljük, hogy ezúttal a végeredmény jobb lesz, mint a Városi cowboy esetében. Persze a műfaj is más, hiszen most egy izgalmas western keretein belül láthatjuk majd a színészt számtalan hasonló kaliberű alkotóval egyetemben.

A The Harder They Fall ugyanis szépen összegyűjtött magának egy A-listás alkotóktól hemzsegő gárdát.

Elba mellett ugyanis láthatjuk majd a filmben Jonathan Majors, LaKeith Stanfieldet, Delroy Lindot, Zazie Beetzet, Regina Kinget, Damon Wayans Jr.-t és Edi Gathegit is. A rendezői székben pedig Jeymes Samuel ül, aki 2013-ban is egy westernnel debütált.

A mostani darab történetében egy ősellenségével leszámolni vágyó karakter gyűjt össze egy jó kis csapatot, amikor a szóban forgó rosszfiú kiszabadul a börtönből. A történet tehát szépen követi a műfaj hagyományos vonalát, azonban a szinte csak fekete alkotókból álló csapat azért újdonságként szolgál majd a korábbi filmekkel szemben.

Azt sajnos egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor is kerül elénk a The Harder They Fall, de annyi biztos, hogy az ősz folyamán már láthatjuk a filmet. Amit egyébként több moziban is bemutatnak majd a Netflixes premierrel egy időben.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.