Hírek

Hollywoodi klasszikusok a Teatro Ariában

The Grand Hotel Budapest (2014)

A Cirko Film és a Magyar Nemzeti Filmarchívum sikerfilmjeit is vetítik az Aria Hotel Budapest mozitermében.

A Cirko Film, a Magyar Nemzeti Filmarchívum és az Aria Hotel Budapest együttműködésével folytatódik az őszi moziszezon. A szálloda moziminőségű vetítőterme, a Teatro Aria március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít. A filmrajongók a High Note SkyBarban kezdhetik az estét, amely az álomgyár aranykorát idéző díszletben filmművészet által ihletett tematikus fine drinking bármenüt kínál. Egy-egy este erejéig a budapesti forgatagból filmforgatást idéző miliőbe csöppenhet és mozicsemegékből töltekezhet, aki ellátogat a Bazilika szomszédságába.

 „Gyakori, hogy a mozik levesznek műsorukról egy-egy olyan filmet, amelyet még sokan meg szeretnének nézni.

Örülök, hogy a legnépszerűbb filmjeink közül néhány ismét bemutatásra kerül egy szokványostól eltérő moziélmény részeként” – mondta el Balassa Péter a Cirko Film vezetője, aki A négyzet, Paterson, Ízlés szerint fűszerezve, A vendégek, Könyvesbolt a tengerparton, Csak a szerelem számít, Kezedben a sorsod és a Férfiak fecskében című filmek bemutatásában működik együtt a szállodával.

A Magyar Nemzeti Filmarchívum korábban Claudia Cardinale és Klaus Maria Brandauer magyarországi látogatásának eseményei kapcsán kooperált az Aria Hotellel. Most a Sose halunk meg és a Macskafogó felújított változatát mutatják be közös akció részeként.

Macskafogó, a hungarikum

Van, aki forrón szereti, Casino Royale, Grand Budapest Hotel, A nagy Lebowski, majd karácsonyra hangolódva az Igazából szerelem – néhány további film az 5.1-es Dolby Stereo technikával felszerelt, földszinti Teatro Aria vetítési listájáról, amely egyúttal az Aria Hotel Budapest tetőbárjának őszi-téli fine drinking menüjét is inspirálta.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..