Hírek

Hollywoodi sztárok lephetik el Budapestet

jessica_chastain

A marsiIdén novemberben hollywoodi sztárok lephetik el Budapestet. Jessica Chastain, Sean Bean, Matt Damon és Chiwetel Ejiofor is szerepet kapott a többek közt Magyarországon készülő A marsi című filmben. A lista még nem teljes, napról napra újabb hírességek csatlakoznak a szuperprodukcióhoz.

Miközben Ridley Scott a decemberben moziba kerülő Exodus: Istenek és királyok utómunkálatait felügyeli, és a Szárnyas fejvadász régóta várt folytatását is tervezi, épp hazánkban készíti elő új nagyjátékfilmjét. Amikor utoljára hírt adtunk A Marsi forgatásáról, mindössze annyi volt biztos, hogy az Andy Weir könyvéből adaptált filmet Ridley Scott rendezi Matt Damon főszereplésével. A Marson ragadt asztronauta története a Számkivetetthez és a Gravitációhoz hasonlóan ugyan nagyrészt egyszereplős filmnek tűnik, a napokban mégis egyre több A-listás sztárszínész csatlakozott a szereplőgárdához.

A Deadline értesülései szerint már szeptemberben tárgyalásokat folytatott a női szerepek betöltéséért Jessica Chastain, Kristen Wiig és Kate Mara. Chastain eddig is legendás rendezőkkel dolgozott együtt, szerepelt többek között Terrence Malick, Kathryn Bigelow, Jeff Nichols, Liv Ullman filmjeiben, és hamarosan Christopher Nolan nagyszabású sci-fijében, a Csillagok közöttben láthatjuk a vásznon. Wiig főleg komikus szerepei miatt ismert (Saturday Night Light, Koszorúslányok), viszont az bizakodásra ad okot, hogy a collider.com szerint az Amerikában ősszel bemutatott Skeleton Twins című drámában már komolyabb figurát is meg tudott jeleníteni.

jessica_chastain
Jessica Chastain (fotó: denofgeek.us)

A férfi mellékszereplők sora is alakul: Jeff Daniels a NASA vezetőjét, míg Sean Bean egy NASA-nak dolgozó repülési szakértőt alakítana – jelentette a Hollywood Reporter. Jeff Daniels Híradósok című sikersorozata idén ősszel búcsúzik a képernyőről, de nem kell sokat hiányolnunk, novemberben már a mozikban találkozhatunk vele Jim Carrey oldalán a Dumb és Dumber folytatásában. Sean Bean jelenleg a TNT-n futó Legends című krimi sorozat főszereplője, legközelebb pedig a Jupiter felemelkedése című, a Wachowski testvérek által rendezett sci-fiben tűnik fel februárban.

chiwetel_ejiofor
Chiwetel Ejiofor (fotó: afritickets.com)

A sztárcsapat még mindig nem teljes, az Entertainment Weekly további neveket adott hozzá az eddig is impozáns stáblistához. Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság), Sebastian Stan (Amerika Kapitány: A tél katonája), Mackenzie Davis (Csajkeverők) és Michael Pena (Utolsó műszak)  is aláírt Ridley Scott sci-fijéhez. A marsi forgatókönyvét Drew Goddard jegyzi (Z világháború), a film producere szerint pedig minden színész rögvest csatlakozott a Robinson Crusoe világát megidéző történethez, méghozzá az átlagos fizetésüknél jóval kevesebb összegért.

sean_bean
Sean Bean (fotó: generacionyoung.com)

A forgatás novemberben kezdődik Budapesten, ezért érdemes nyitott szemmel járni a városban. Bármikor szembejöhet egy hollywoodi csillag!

Krasnyánszky Sára

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com