Hírek

Hollywoodi sztárok szólalnak meg a teljes nukleáris leszerelésért készült videón

michael_douglas_global_zero_psa_Morgan Freeman, Matt Damon, Naomi Watts és Alec Baldwin is szerepel további hollywoodi sztárok kíséretében a Global Zero érdekképviseleti szervezet nukleáris leszerelésért folyatott kampányának új videójában.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Michael Douglas segítségével toborozták össze Hollywood színe-javát a közszolgálati videóhoz, amely a The World Must Stand Together (A világnak össze kell fognia) címet kapta.

Az összeállításban a közismert hírességek az atomfegyvermentes világ mellett teszik le a voksukat. A klipet az elmúlt nyolc hétben forgatták – mondta el a hollywoodi lapnak Matt Brown, a Global Zero társalapítója.

A videó elkészítésének Michael Douglas volt a motorja, aki évtizedekkel ezelőtt a nukleáris balesetről szóló Kína szindróma című film egyik főszerepét alakította, és aki azóta a nukleáris fegyverek megsemmisítésének elkötelezett aktivistája – idézte fel Brown.

Morgan Freeman, Matt Damon, Naomi Watts, Alec Baldwin, Whoopi Goldberg, Robert De Niro, Christoph Waltz és sok további sztár adta nevét a kampányhoz és szólalt meg a videón az Egyesült Államok, Oroszország és más országok atomfegyvereinek leszereléséért.

„A nemzetbiztonsági szakértők és a világ lakóinak üzenete világos: a nukleáris fenyegetésnek csak az összes nukleáris fegyver megsemmisítése vethet véget” – jelentette ki Douglas egy közleményben.

A videó megjelenését Barack Obama amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök jövő heti csúcstalálkozójára időzítették a G8 országok tanácskozásán.

A Global Zero 2008-ban alakult nonprofit szervezet. A kampányban májusban már megjelent egy videójuk, amelyben Naomi Watts és Valerie Plame-Wilson hasonló üzenetet fogalmaznak meg.

http://www.hollywoodreporter.com/news/michael-douglas-joins-anti-nuclear-567645

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com