Hírek

Indul a Holnap Tali sorozat 2. évada, a Petőfi TV pedig műsorra tűzi az elsőt

Holnap Tali

A Holnap Tali a közmédia fiataloknak szóló websorozata március 13-án újabb évaddal jelentkezik weboldalán. A második szériában szó lesz felvételiről, pályaválasztásról, lesz szerelem, csalódás, könnyek és boldogság. A Munkaügyekből is jól ismert Molnár Piroska ismét a Petőfi Gimi igazgatónőjét alakítja, ahogy továbbra is találkozhatunk első évadban megkedvelt karakterekkel és további vendégszereplőkkel is.


A közmédia első websorozata 2016. november 28-án indult. A Holnap Tali azoknak szól, akik nem elsődlegesen televízió-fogyasztók, hanem az online térben érzik igazán otthon magukat.

A történet a fiktív Petőfi Gimnáziumban játszódik. Tinédzserek hétköznapjait bemutató sorozat ez, ami olyan érzékeny témákat is érint, amelyekkel a való életben is találkozhatunk, például telefonos zaklatás, hogyan legyen az ember népszerű, milyen buktatói vannak az internetes népszerűségnek, mennyire fontos a tinik között a divat, vagy éppen a sport jelentősége, továbbá az online lét csapdáiról is szó esik.

A koncepció online térre készült, azonban a magas megtekintés-számok után március 13-tól a sorozat bekerül a Petőfi TV műsorába is, így az első évadot a tévében is újranézhetik a nézők, vagy bekapcsolódhatnak a sorozatba olyanok, akik eddig nem látták. A Holnap Tali Az én vagyok itt magazinműsor keretében hétköznaponként 21.05-től lesz látható március 13-tól.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com