Hírek

Julia Roberts sorozata – Homecoming előzetes

Az Amazon bemutatta a Homecoming című thrillersorozat első előzetesét, ami Eli Horowitz és Micah Bloomberg podcast műsorán alapul – írj a Collider.

A sorozat rendezője Sam Esmail, akit a Mr. Robot és a Szerelem üstököse című filmek rendezőjeként ismerhetünk. Ennél sokkal meglepőbb, hogy a főszerepben Julia Robertset láthatjuk, ezúttal egy olyan nő bőrébe bújva, aki katonáknak segít visszatagozódni a társadalomba. A történetben persze van egy csavar, ugyanis minderre Heidi Bergman (Julia Roberts) négy év múlva reflektál, amikor megpróbálja megválaszolni, hogy miért is hagyta ott ezt a munkát.

Az Amazon november másodikán mutatja be a Homecoming sorozat első részét, melyet kilenc további rész követ majd.

Julia Roberts mellett Stephan James, Bobby Cannavale, Sissy Spacek, Shea Whigham, Jeremy Allen White, Alex Karpovsky és Dermot Mulroney is feltűnik a sorozatban. A történetből nem sok derül ki az első előzetes alapján, de az biztos, hogy van egy sajátos hangulata, és hogy az ananásznak valamiért fontos a szerepe ebben. Íme az előzetes!

https://youtu.be/qsUfdJ7eZ3w

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya